Tentang Kami

Hebei Depond Téhnologi Kaséhatan sato Co, Ltd. diadegkeun dina 9 Séptémber 1999 kalayan 13 garis produksi produsén GMP.

Perusahaan kami, janten salah sahiji Top 500 perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan di China, parantos janten perusahaan skala ageung terkenal khusus pikeun nganalisa sareng manufaktur produk kaséhatan sato kelas tinggi. Pabrik urang perenahna di Mengtong Industrial Zone di Shijiazhuang anu nganggo basa produksi maju anu nyertakeun luas langkung ti30,000 méter pasagi sareng sakitar 350karyawan. Kami gaduh13 garis produksi numutkeun standar GMP sareng langkung 300 rupa produk, kalebet cairan lisan, tablet, granule, semprot, oiniment, ekstrak herbal, suntikan, bubuk ubar barat, ekstrak herbal sareng disinféktan.

Ngaliwatan taun kerja keras, kami ngagaduhan gelar anu ngahormatan tina Top Ten Pelanggan Kepuasan Top China Merek industri ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan.

Sumawona, Depond parantos ngagaduhan sajumlah kakuatan panalungtikan anu téknologi dipatenkeun.

Produk urang parantos diekspor ka Wétan Tengah, tenggara sareng kidul Asia, Afrika sareng sateuacana.

"Kejujuran, amanah, sopan santun sareng kawijaksanaan" mangrupikeun téma abadi Depond.

Kami parantos komitmen kana kamekaran konsumén, ku cara ngokolakeun pamasaran, kempelan sumberdaya, promosi alat sareng dukungan téknis.

Anu kami pigawé nyaéta ngabantosan bakat anyar ayeuna pikeun janten raksasa énjing.

Seueur cara ieu, kasuksésan konsumén urang ogé ngamungkinkeun urang ngahontal kasuksésan urang sorangan.

Kami tulus miharep pikeun nyetél hubungan perdagangan sareng réréncangan ti mana waé dunya, urang bakal nyumponan kabutuhan naon anu hadé sareng barang anu kualitasna sareng jasa anu alus. Kami tulus ngajak anjeun pikeun gawé bareng kami.

vsd
dfg (33)
dfg (37)
dfg (12)
dfg (11)
bfd