dbsw
dbsw2
dbsw3

produk

mesin farmasi, bahan bungkusan sareng

seueur >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

vsd

naon anu kami lakukeun

Hebei Depond Teknologi Kaséhatan sato Co, Ltd didirikeun dina Séptémber 9th, 1999 kalayan 13 barisan produsén sertifikasi GMP. Perusahaan kami, janten salah sahiji Top 500 perusahaan ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan di China, parantos janten perusahaan skala ageung terkenal khususna ngan ukur panalungtikan sareng manufaktur produk kaséhatan sato kelas tinggi. Pabrik urang ayana di Zon Perusahaan Mengtong di Shijiazhuang kalayan basis produksi maju anu nyertakeun daérah langkung ti 30,000 méter pasagi sareng sakitar 350 karyawan. Kami gaduh 13 garis produksi numutkeun standar GMP sareng langkung ti 300 jinis produk, kalebet cairan lisan, tablet, granule, semprot, oiniment, ekstrak herbal, suntikan, bubuk ubar kulon, ekstrak herbal sareng disinféktan.

seueur >>

wartos

Berita ngeunaan kami

2019 Depond suksés lulus pamariksaan GMP Sudan

Ti 15 Desember 19, 2019, Hebei Depond nampi nampi sareng persetujuan ti Menteri Pertanian Sudan ...

2019 Depond suksés ngalangkungan GMP Ethiopia di ...

Ti tanggal 21 dugi ka 23 Oktober 2019, Hebei Depond nampi nampi sareng persetujuan ti Menteri tatanén Étiopia. Tim pamariksaan lulus pamariksaan situs tilu dinten sareng dokumen revi ...

2019 Depond suksés ngalangkungan nasional ...

Ti tanggal 19 Oktober 20, 2019, Pangajaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan grup ahli GMP propinsi Hebei ngalaksanakeun pangobatan 5 taun pangobatan GMP di Depond, Provinsi Hebei, kalayan partisipasi ...

2019 Depondang dina 17th Cina Internasional Sato ...

Dina tanggal 18 Méi 2019, ka-17 (2019) China Sato Husbandry Expo sareng 2019 Ekspo Husbandry Sato Internasional Cina dibuka di Pusat Expo Internasional Wuhan. Kalayan tujuan sareng misi inovasi ...
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk, warta sareng nawaran khusus.

Kirim Inquiry
  • Address

    Alamat

    Jalan Shuangtong No.8, distrik Luquan, kota Shijiazhuang, propinsi Hebei, Cina

  •  E-mail
  • Phone

    Telepon

    Jualan (whatsapp): 0086-15833990707
    Penjualan (whatsapp): 0086-13933828863
    Dukungan: 0086-311-89682366

  • Hours

    Jam

    Senén - Minggu: 9 énjing ka 6 sonten