produk

Gantung Albendazole 2,5%

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Komposisi:

Unggal ml gantung ngandung 25mg albendazole.

Indikasi:

Albendazole gantung Pikeun pengobatan sareng pencegahan Panyebaran inféksi sareng helminths anu gampang katurunan gantung albendazole di domba, embé sareng sato.

Ditarikna Waktos:

Daging: 15 dinten sateuacan meuncit

Susu: 5 dinten sateuacan konsumsi

Dianggo sareng Dosis:

Pikeun administrasi lisan:

Kambing sareng domba: 6 ml gantungkeun albendazole per 30 kg wt awak.

Ati-fluke: 9 ml per 30 kg awak wt.

Sapi: 30 ml gantung albendazole per 100 kg wt awak.

Hati-fluke: 60 ml per 100 kg awak wt.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami