produk

Suntikan Beusi Dextran

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Beusi Dextran, Minangka bantosan dina pencegahan sareng pengobatan kakurangan zat beusi dina sato.

Komposisi:

Beusi dextran 10 g

Vitamin B12 10 mg

Indikasi:

Nyegah anémia disababkeun ku kurangna beusi dina sato hamil, nyusu, sato ngora ngarah kana birit bodas.

Suplemén beusi, vitamin b12, dina kasus leungitna getih kusabab operasi, traumas, inféksi parasit, promosi kamekaran domba, anak sapi, embé, domba.

Dosis sareng Dianggo:

Suntikan intramuskular:

Piglet (2 dinten umur): 1ml / sirah. Ulang suntikan dina umur 7 dinten.

Anak sapi (umur 7 poé): 3ml / sirah

Sawah mana anu hamil atanapi saatos ngalahirkeun: 4ml / sirah.

Ukuran pakét: 50ml per botol. 100ml per botol


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami