produk

Bubuk larut oksiétropik 50%

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Komposisi: oxytetracycline hidroklorida 10%

Properties: produk ieu bubuk konéng konéng.

Ptindakan cilaka: antibiotik tetracycline. Ku ngabeungkeut ku reséptor dina subunit 30S ribosom baktéri, oxytetracycline interferes sareng pembentukan kompleks ribosa antara tRNA sareng mRNA, nyegah ranté péptida tina ngalegaan sareng ngahambat sintésis protéin, ku kituna baktéri tiasa gancang dipeungpeuk. Oxytetracycline tiasa ngahambat baktéri Gram-positip sareng Gram-négatip. Bakteri aya dina tahan tahan kana oxytetracycline sareng doxycycline.

abdipanempoan: pikeun pengobatan kasakit tepa anu disababkeun ku Escherichia coli sénsitip, Salmonella sareng Mycoplasma di babi sareng hayam.

Usage sareng dosage: diitung ku oxytetracycline. Inuman campuran:

Anak sapi, embé sareng domba: Dua kali sadinten 1 gram per 25-50kg beurat awak salami 3-5 dinten.

Hayam: pikeun 1 liter cai, 30-50mg pikeun 3-5 dinten.

Babi: pikeun 1 liter cai, 20-40mg kanggo 3-5 dinten.

Aréaksi ngarugikeun: panggunaan jangka panjang tiasa nyababkeun inféksi ganda sareng karusakan ati.

Npetikan

Produk ieu henteu cocog kanggo dianggo sareng obat pénisilin, uyah kalsium, uyah beusi sareng ubar ion multivalent atanapi feed.

2.Ia tiasa nganyenyerkeun karusakan fungsi ginjal nalika dianggo kalayan diuretik kuat.

3.Ingal henteu kedah dicampuran sareng cai tap sareng solusi alkali kalayan langkung klorin.

4.Ditu dilarang pikeun sato anu mendakan karusakan ati sareng fungsi ginjal.

Periode mundur: 7 dinten kanggo babi, 5 dinten kanggo hayam sareng 2 dinten kanggo endog.

Package: 100g, 500g, 1kg / kantong

Snyiksa: nyimpen di tempat anu garing, kedap udara sareng gelap.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami