produk

Solusi lisanffénicol

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Komposisi

Ngandung per ml: g.

Florfenicol ………… .20g

Pejuang ad-- 1 ml.

Indikasi

Florfenicol dituduhkeun pikeun pangobatan pencegahan sarta terapi tina saluran pencernaan sareng saluran pernapasan, disababkeun ku organisme-fléksénicol sénsitip florénicol sapertos Actinobaccillus spp. Pasteurella spp. Salmonella spp. sareng Streptococcus spp. dina jangjangan sareng babi.

Ayana panyakit dina herd kudu diadegkeun saméméh perlakuan pencegahan. Pangobatan kudu diawitan sacara gancang nalika panyakit pernapasan didiagnosis.

Indikasi kontra

Henteu dianggo dina bisuan anu dimaksud pikeun tujuan pembiakan, atanapi dina sato anu ngahasilkeun endog atanapi susu kanggo konsumsi manusa.Do henteu administer dina kasus hipersensititas sateuacana pikeun florfenicol.The nganggo florfenucol Lisan nalika kakandungan sareng laktasi henteu disarankeun. Produk henteu kedah dianggo atanapi disimpen dina sistem cai atawa logam galvanis.

Pangaruh samping

Panurunan tina konsumsi dahareun sareng cai sareng fana samentawis pelemasan nair atanapi diare bisa lumangsung dina waktos perawatan. Sato terawat anu dirawat gancang sareng lengkep nalika nungtungan pengobatan. Babi, pangaruh parah umum anu dititénan nyaéta diare, peri-anal sareng érythema / edema sareng prolaps tina réktum.

Épék ieu saharita.

Dosis

Kanggo administrasi lisan. Dosis akhir anu luyu kedah dumasar kana konsumsi cai sapopoé.

Babi: 1 liter per 2000 liter cai nginum (100 ppm; 10 mg / kg beurat awak) salila 5 dinten.

Hayam: 1 liter per 2000 liter cai nginum (100 ppm; 10 mg / kg beurat awak) 3 poé.

Ditarikna waktos

- Kanggo daging:

Babi: 21 dinten.

Hayam: 7 poé.

Awas

Janten teu kahontal ku barudak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami