produk

Solusi idoin povidone 5%

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

Komposisi:

Yodin povidone 5%

Penampilan:

Caket caket beureum.

Farmakologi:

Produk ieu kuat pisan pikeun ngabunuh baktéri, tiasa ngaleungitkeun spora baktéri, virus, protozoon. . Éta maéhan macem-macem patogén langsung sareng kakuatan sareng stabilitas anu kuat. Pangaruhna moal kapangaruhan ku zat organik, nilai PH; pamakean jangka panjang moal nyababkeun résistansi narkoba.

Fitur:

1..Maéhan patogén dina 7 detik.

2.Kuat pisan dina Panyakit Newcastle, adenovirus, merpati variola, japati bala, virus herpes, virus corona, Bronchitis tepa, laryngotracheitis tepa, rickettsia, mycoplasma, Chlamydia, Toxoplasma, protozoon, alga, kapang sareng sagala rupa baktéri.

3. Pelepasan laun sareng pangaruh panjang, rawpineoil ngajadikeun pelepasan bahan aktif lalaunan dina 15 poé.

4. Moal kapangaruhan ku cai (karasa, nilai ph, tiis atanapi panas.)

5. Kakuatan tembus anu kuat, moal kapangaruhan ku perkara organik.

6. Henteu aya toksik sareng ngabantingkeun alat ieu.

Indikasi:

Pangobatan disinféktan sareng antiseptik. Pikeun sterilisasi pigonery, alat, kandang.

Administrasi & Dosage:

Disinfect cai nginum: 1: 500-1000

Beungeut awak, kulit, alat: nganggo langsung

Mucosa sareng tatu: 1: 50

Purnikeun hawa: 1: 500-1000

Wabah panyawat:

Panyakit Newcastle, adenovirus, salmonella, inféksi jamur,

Pseudomonas aeruginosa, staphylococcus, Pasteurella, 1: 200; soak, nyemprot.

Pakét: 100ml / botol ~ 5L / tong


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami