produk

  • 2019 Depond successfully passed Ethiopia GMP inspection

    2019 Depond suksés lulus pamariksaan GMP Ethiopia

    Ti tanggal 21 dugi ka 23 Oktober 2019, Hebei Depond nampi nampi sareng persetujuan ti Menteri tatanén Étiopia. Tim pamariksaan lulus pamariksaan situs tilu dinten sareng tinjauan dokumen, sareng percaya yén Hebei Depond nyumponan syarat manajemén WHO-GMP ti Kamentrian agricu ...
    Maca deui
  • 2019 Depond successfully passed forth national GMP inspection

    2019 Depond suksés lulus pamariksaan GMP nasional

    Ti 19 Oktober 20, 2019, Pangajaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Kelompok ahli dokter propinsi Hebei ngalaksanakeun pangobatan Pangajaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan 5 taun di Depond, Provinsi Hebei, kalayan partisipasi pamimpin propinsi, kotamadya sareng distrik sareng ahli. Dina rapat ucapan, Bapak Ye Chao, gen ...
    Maca deui
  • 2019 Depond in 17th China International Animal Husbandry Expo-Wuhan

    2019 Depondang dina ka-17 Sato Husbandry Expo-Wuhan Internasional Internasional China

    Dina tanggal 18 Méi 2019, ka-17 (2019) China Sato Husbandry Expo sareng 2019 Ekspo Husbandry Sato Internasional Cina dibuka di Pusat Expo Internasional Wuhan. Kalayan tujuan sareng misi inovasi anu ngarahkeun pamekaran industri, Animal Husbandry Expo bakal nunjukkeun sareng ngamajukeun lat ...
    Maca deui
  • 2019 Depond successfully passed Sudan GMP inspection

    2019 Depond suksés lulus pamariksaan GMP Sudan

    Ti tanggal 15 dugi ka 19 2019, Hebei Depond nampi nampi sareng persetujuan ti Menteri Pertanian Sudan. Tim pamariksaan lulus opat dinten dina pamariksaan situs sareng tinjauan dokumen, sareng percaya yén Hebei Depond nyumponan syarat manajemén WHO-GMP ti Kementerian agricultur ...
    Maca deui
  • Depond in 2019 Russia International Animal Husbandry Expo

    Depondang dina taun 2019 Rusia International Animal Husbandry Expo

    Dina 28-30 Méi 2019, pertanian sato internasional Expo diayakeun di Moskow, Rusia, expo parantos hasil dina Konvénsi Internasional jeung Pameran Internasional krokus Moskow. Paméran éta salami tilu dinten. Langkung ti 300 paméran sareng langkung ti 6000 pembeli dihadiran kana gantian ...
    Maca deui
  • Depond in 2019 Thailand VIV Asia – Bangkok

    Depondang taun 2019 Thailand VIV Asia - Bangkok

    Ti saprak 1991, VIV Asia parantos diayakeun sakali unggal dua taun. Dina ayeuna, parantos ngayakeun 17 sesi. Paméran éta nyertakeun babi, hayam, sapi, produk akuatik sareng spésiés ternak, téknologi sareng jasa dina sagala aspek tina ranté industri tina "feed to food", kumpulkeun le ...
    Maca deui
  • Depond in 2019 Bangladesh International Animal Husbandry Expo

    Depondang taun 2019 Bangladesh International Animal Husbandry Expo

    Dina tanggal 7-9 Maret, Hebei Depond milu dina Ekspo Husbandry Sato Internasional Bangladesh Bangladesh, anu mangrupikeun kasuksésan anu hébat sareng kahontal pisan. Bangladesh mangrupikeun salah sahiji pasar ékspor tatanén pangpentingna dina taun anyar. Supaya ningkatkeun daya saing agricu ...
    Maca deui
  • Depond in VIV Nanjing 2018

    Gumantungkeun dina VIV Nanjing 2018

    Tina 17 September ka-19, VIV 2018 paméran patani sato intensif di Internasional diayakeun di Nanjing, ibukota kuno Cina. Salaku angin industri industri peternakan internasional internasional sareng tempat kumpulkeun para praktisi, langkung ti 500 pamer dominan sareng asing anu ...
    Maca deui
  • 2018 Depond in 16th China International Animal Husbandry Expo-Chongqing

    2018 Depondang dina Ka-16 Sato Internasional Husbandry Expo-Chongqing Internasional China

    Dina tanggal 18 Méi, kaping 16 (2018) Cina Sato Husbandry Expo dibuka sacara kabuka di Chongqing International Expo Center. Éta sadayana paméran tilu dinten. Di daérah paméran 200000 méter pasagi, rébuan perusahaan kasohor sareng manca asing anu kumpul di dieu. Salami Sato Husbandr ...
    Maca deui
  • Depond successfully pass Libya GMP inspection in 2018

    Depond suksés lulus pamariksaan Libya GMP taun 2018

    Ti 24 dugi ka 26 Maret 2018, Hebei Depond nampi pamariksaan Menteri Pertanian Libya. Tim pamariksaan lulus inspeksi tilu dinten di situs sareng tinjauan dokumen, sareng percaya yén Hebei Depond nyumponan syarat WHO-GMP, sareng masihan evaluasi anu luhur ngeunaan Hebei Depond. Kieu ...
    Maca deui
  • 2018 Depond in 14th Kazakhstan international agricultural exhibition-Astana

    2018 Depond di pameran pertanian internasional Kazakhstan ka-14-Astana

    Pameran pertanian internasional Kazakhstan diadegkeun ku TNT International Exhibition Company di Amérika Serikat sareng parantos suksés diayakeun 13 kali. Dina paméran taunan, pamiarsa ti sakumna dunya aktipitas mesin pertanian, agrokimia sareng peternakan sato ...
    Maca deui
  • 2017 Depond in 6th Pakistan international Animal Husbandry Expo-Lahore

    2017 Depondang di 6th Pakistan internasional Sato Husbandry Expo-Lahore

    Ti 24 nepi ka 26 Agustus 2017, paméran pamariwan sato Internasional Pakistan anu ka-6 diayakeun di Lahore. Hebei Depond nyieun penampilan anu saé di Pakistan jangjangan Expo Pakistan, dimana éta diwawancara ku warta lokal. Hebei Depond, salaku peternakan sato Cina sareng perusahaan farmasi, w ...
    Maca deui
1.2 Teras> >> Halaman 1/2