wartos

Ti tanggal 21 dugi ka 23 Oktober 2019, Hebei Depond nampi nampi sareng persetujuan ti Menteri tatanén Étiopia. Tim pamariksaan lulus pamariksaan situs tilu dinten sareng tinjauan dokumen, sareng percaya yén Hebei Depond nyumponan syarat manajemén WHO-GMP ti Menteri tatanén Étiopia, sareng masihan evaluasi anu luhur. Karya panampa réngsé!

dku (2)

Pamariksaan sukses ku pabrik Kamentrian Éropah pertanian nandaan yén fasilitas produksi, sistem manajemén kualitas sareng lingkungan Hebei Depond saluyu sareng standar WHO-GMP internasional, sareng parantos resmi diakui ku pamaréntah Étiopia, ngaletakanana landasan pikeun usaha ékspor internasional, nyumponan tujuan pangembangan internasional perusahaan, sareng nyayogikeun jaminan kualitas pikeun penjualan produk di pasar domestik, sareng ningkatkeun pangaruh merek produk.


Waktu pos: Méi-28-2020