wartos

Ti 19 Oktober 20, 2019, Pangajaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan Kelompok ahli dokter propinsi Hebei ngalaksanakeun pangobatan Pangajaran Pangajaran sarta Palatihan Atikan 5 taun di Depond, Provinsi Hebei, kalayan partisipasi pamimpin propinsi, kotamadya sareng distrik sareng ahli.

Dina rapat ucapan, Mr. Ye Chao, manajer umum kelompok Hebei Depond, ngucapkeun nuhun syukur sareng wilujeng sumping ka grup ahli. Dina waktos anu sami, anjeunna nyatakeun yén "unggal ditampa GMP mangrupikeun kasempetan pikeun ningkatkeun sistem manajemén kualitas urang dina cara anu saé-sadayana. Anjeunna ngarepkeun yén grup ahli masihan kami ulasan tingkat luhur sareng saran anu berharga. ". Lajeng, saatos ngadangukeun laporan karya Pak Feng Baoqian, wakil presiden eksekutif Hebei Depond, kelompok ahli ngalaksanakeun pamariksaan komprehensif sareng nampi pusat pamariksaan kualitas perusahaan urang, bengkel produksi, gudang bahan atah, gudang produk bérés. jsb, sareng ngalaksanakeun pamahaman anu lengkep sareng ulasan ngeunaan manajemén matérial perusahaan urang, manajemén produksi, manajemén kualitas, manajemén kaamanan, kualitas profésional karyawan, jsb, Sareng ngarujuk dokumen manajemén GMP sareng sadaya jinis rékaman sareng arsip.

Garis produksi réstoran ieu kalebet 11 jalur produksi GMP bubuk ubar Kulon, premix, bubuk ubar tradisional Cina, solusi lisan, dobolasi suntik volume leutik, disinféktan, granule, tablet, péstisida, purnalisasi ahir non suntikan volume intravena ageung, non final Séntrési suntikan volume ageung, sareng dina waktos éta, 2 jalur produksi anyar tina solusi transdermal sareng tetes ceuli parantos diambah.

pp

Saatos pamariksaan anu ketat, rinci, komprehensif sareng komprehensif sareng, ahli ahli masihan negesasi lengkep pikeun pelaksanaan GMP pikeun obat Pangajaran sarta Palatihan Atikan perusahaan kami, sareng neraskeun pendapat sareng saran anu berharga dumasar kana kaayaan khusus perusahaan urang. Tungtungna, éta disatujuan yén perusahaan kami nyumponan standar sertifikasi GMP pikeun obat Pangajaran sarta Palatihan Atikan, sareng karya nampi 13 garis produksi éta kasuksésan lengkep!


Waktu pos: Mei-27-2020