wartos

Ti tanggal 15 dugi ka 19 2019, Hebei Depond nampi nampi sareng persetujuan ti Menteri Pertanian Sudan. Tim pamariksaan lulus opat dinten dina pamariksaan situs sareng tinjauan dokumen, sareng percaya yén Hebei Depond nyumponan syarat manajemén WHO-GMP ti Menteri tatanén Sudan, sareng masihan evaluasi anu luhur. Karya panampa réngsé!

dfl (2)

Hasil pamariksaan suksés ku pabrik Sudan tatanén nandaan yén fasilitas produksi, sistem manajemén kualitas sareng lingkungan Hebei Depond saluyu sareng standar WHO-GMP internasional, tur éta parantos resmi diakui ku pamaréntah Sudan, ngaletak landasan pikeun usaha ékspor internasional, nyumponan tujuan pangembangan internasional perusahaan, sareng nyayogikeun jaminan kualitas pikeun penjualan produk di pasar domestik, sareng ningkatkeun pangaruh merek produk.


Waktu pos: Mei-08-2020