wartos

Dina tanggal 18 Méi 2019, ka-17 (2019) China Sato Husbandry Expo sareng 2019 Ekspo Husbandry Sato Internasional Cina dibuka di Pusat Expo Internasional Wuhan. Kalayan tujuan sareng misi inovasi anu ngarahkeun pamekaran industri, Animal Husbandry Expo bakal nunjukkeun sareng ngamajukeun téknologi pang anyarna sareng produk industri peternakan sato pikeun ningkatkeun kamampuan inovasi sareng tingkat industri sareng ngamajukeun pamutahiran industri. Paméran tilu dinten ieu dihadiran ku langkung ti 1000 perusahaan ti sakumna dunya sareng asosiasi peternakan sato maju internasional.

kk

Salaku perusahaan pangayoman sato bermutu kualitas luhur, gugus Depond sok nyandak tanggung jawab "ngalindungan sareng ngiringan industri peternakan sato". Di handapeun syarat-syarat anyar transformasi sareng pamutahiran industri peternakan sato, Depond nyangking produk langkung strategis saluyu sareng tren pamekaran masa depan muncul dina Expo Sato Husbandry.

sd (1)

sd (2)

"Katepatan, pagawean anu alus, kualitas luhur sareng héjo" mangrupikeun ngiringan produk konpol ti kelompok Depond. Produk anu dipidangkeun dina paméran ieu sanés ngan ukur produk anu panas anu diuji ku pasar, tapi ogé produk anyar strategis kalayan eusi téknologi tinggi sareng meunang nasional tilu kategori ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan. Salila paméran éta, mitra anyar sareng lami anu sumping ka paméran nunjukkeun minat anu kuat dina produk Depond, kalolobaan para nasabah anyar nyatakeun karep gawéan, sareng séntral anu langkung jero bakal diayakeun saatos rapat.

ooy

Paméran ieu henteu ngan ukur jandela anu efektif pikeun grup pikeun nunjukkeun kakuatan, ngamekarkeun para nasabah sareng ngamajukeun produk, tapi ogé ukuran anu penting pikeun grup lebet kana pasar sareng ngartos paménta industri sareng tren internasional. Guru téknis sareng wawakil pelanggan terus-terusan ngarobah konsép panyalindungan dinamis, kasusah budidaya, téknologi ngarah dunya, téknologi sareng pengetahuan sanésna, anu nyayogikeun ideu pikeun arah panaliti sareng pamekaran sareng update téknologi produk Depond. Ka hareupna, Depond bakal terus ngalaksanakeun permintaan pasar, ngalaksanakeun konsép "pangawal pikeun patani", sareng nyayogikeun produk anu langkung aman, efektif sareng ongkos pikeun industri pembiakan.


Waktu pos: Mei-26-2020